Kort och längre

”Når jeg blir spurt om hvorfor jeg valgte ISTDP, pleier jeg å sammenligne det med forskjeller i musikksmak. Jeg er svært glad i alternativ rock og synthpop, som Seigmen, Depeche Mode og The Cure, og kan ha vanskeligheter med å forstå at ikke alle liker denne musikken. Ikke særlig logisk, men sånn er det. På samme måte er jeg neppe 100 prosent rasjonell i preferanse for terapiform. Heldigvis finnes det mange veier til bedring for ulike pasienter…”

Tänkvärt om terapi som ett möte och samarbete mellan två människor. Jonas Sharma-Bakkevig, ISTDP-terapeut, intervjuas av Per Olav Solberg (Psykologtidskriftet, juni 2018).

https://psykologtidsskriftet.no/na/2018/06/framoverlent-og-intens?fbclid=IwAR0uhgmgsGH6J7sdlDBNyT-gRXt6f2MZfEdP1u42JnPWI3RNPWKuYKx-fFo

Kommentarer inaktiverade för Kort och längre

Filed under Uncategorized